Badeværelse

Få det badeværelse du drømmer om

Hvad enten du er vild med luksus og velvære eller arbejder inden for meget stramme økonomiske- eller pladsmæssige rammer, så ring til os – vi har ekspertisen og den fornødne knowhow til at få dine badeværelsesdrømme til at gå i opfyldelse.

Skal dit badeværelse renoveres eller bygges helt op fra grunden, står vi med glæde for totalentreprisen. Vi garanterer for professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen gennem byggeprocessen.

Da ikke to badeværelser er ens, kan vi med vores mange årige erfaring råde dig til den bedste løsning, der opfylder dine behov og ønsker. Vi har altid fingeren på pulsen og inspirerer gerne med de seneste trends inden for badeværelser. Vi udnytter den nyeste teknologi i vores arbejde og rådgiver dig ærligt ud fra vor store ekspertise inden for badeværelser.

Vi tilpasser badeværelset din personlige stil og bolig med kvaliteten i top og prisen i bund.

Kontakt Glassnedkeren nu og få den bedste og mest professionelle vejledning når det gælder dit badeværelse. Ring på Tlf.: 4495 2895 / 4026 4326 eller send os en mail på info@glassnedkeren.dk for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse.

Tilbud på energiruder

Nåede du ikke håndværkerfradraget?

Spar hvad der svarer til momsen på nye energiruder.

Læs mere

 

Åbningstider

Tirsdag 12:00 - 17:30
Torsdag 12:00 - 17:30

Døgnvagt:

Er skaden sket, så kontakt os alle døgnets 24 timer året rundt.
Tlf: 44 95 28 95/40 26 43 26

Vi laver alt i glas

Vi leverer kun produkter af høj kvalitet, og du kan bestille glas efter mål.

Læs mere

Vi TÆNKER PÅ MILJØET

leverer løsninger, der ikke bare gavner din økonomi og dit indeklima.

Læs mere