Døre og vinduer

Giv dine facader et make-over

Vil du gerne spare på varmeregningen? Trænger dit hjem til et nyt look? Er dine vinduer slidte og gammeldags? Så går du måske med tanker om at få monteret nye vinduer og døre i dit hus.

Når du skal beslutte dig for, hvilken løsning der er den rette for dig, er det vigtigt at overveje, hvilke funktioner dine nye døre og vinduer skal have. Der er nemlig rig mulighed for tilpasninger, således at de kommer til at passe til dit hus, behov og ønsker. Der er rigtig god økonomi i at udskifte gamle, utætte og dårligt isolerende døre og vinduer med nye energibesparende modeller.

Hos Glassnedkeren er vi specialister i at montere døre og vinduer, og vores team af veluddannede medarbejdere står 100% til rådighed for dig. Vi har mange års monteringserfaring og er godt rustet til at kunne rådgive dig frem til den løsning, der passer bedst til dig og dit hus.

Vi har specialiseret os i at levere kundetilpassede løsninger, så hvis du mangler inspiration eller et godt tilbud, så er vi altid klar med professionel rådgivning og fornuftige priser.

Vi kan levere og montere vinduer og døre i 3 hovedtyper - træ/træ, alu/alu og alu/træ, og alle vore produkter er DVC-mærket (Dansk Vindues Cerftificering) og er naturligvis energiklasse A.

Har du spørgsmål angående de tre typer og deres forskellige styrker og anvendelsesmuligheder, så kontakt Glassnedkeren nu og få den bedste og mest professionelle vejledning når det gælder dine nye døre og vinduer. Ring på Tlf.: 4495 2895 / 4026 4326 eller send os en mail på info@glassnedkeren.dk for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på vinduer og døre.

Hvis du evt. selv vil montere dine vinduer og døre, leverer vi dem naturligvis glædeligt til dig på din adresse.

Tilbud på energiruder

Nåede du ikke håndværkerfradraget?

Spar hvad der svarer til momsen på nye energiruder.

Læs mere

 

Åbningstider

Tirsdag 12:00 - 17:30
Torsdag 12:00 - 17:30

Døgnvagt:

Er skaden sket, så kontakt os alle døgnets 24 timer året rundt.
Tlf: 44 95 28 95/40 26 43 26

Vi laver alt i glas

Vi leverer kun produkter af høj kvalitet, og du kan bestille glas efter mål.

Læs mere

Vi TÆNKER PÅ MILJØET

leverer løsninger, der ikke bare gavner din økonomi og dit indeklima.

Læs mere