Energivinduer

Få installeret energivinduer og spar på varmeregningen

En stor del af varmen i din bolig forsvinder ud gennem vinduerne, hvilket resulterer i et betydeligt energispild. Ved at skifte til energivinduer får du en løsning, der er op til tre gange så energieffektiv som traditionelle ”gammeldags” termoruder.

Energivinduer ligner almindelige termoruder, men adskiller sig ved at det inderste lag glas har en tynd metalbelægning. Dermed forbliver varmen i boligen i stedet for at sive ud til gråspurvene.

Energivinduer er dermed en langsigtet investering, hvor de positive resultater hurtigt viser sig på bundlinjen. I det lange løb vil energivinduer være en selvfinancierende løsning, men allerede fra dag ét vil du og din familie kunne mærke nogle af energivinduernes mange fordele. Det er slut med træk og kulde fra de gammeldags termoruder, indeklimaet bliver mærkbart bedre, og varmeregningen bliver betydelig mindre.

Når du investerer i energivinduer, gør du samtidig noget for miljøet. Med et mindre varmeforbrug, mindskes også udslippet af CO2, hvilket har en positiv indflydelse på drivhuseffekten.

Den gammeldags almindelig termorude:
En almindelig, gammeldags luftfyldt termorude lader solens varme slippe ind, men tillader samtidig stuevarmen at passere ud i det fri igen. Man vil derfor kunne mærke kuldenedfald, hvilket føles som træk.

Energivinduer:
Solen varmer også rummet op gennem energivinduer, men her fastholdes varmen inde i boligen, idet energivinduer reflekterer rumvarmen. Disse ruder kan endvidere laves som funktionsglas, hvis man har specielle behov i form af lyddæmpning, solafskærmning, indbrudssikring osv.

Prøv vores energi-beregner og få en overordnet beregning på, hvor meget du kan spare ved at installere energivinduer.

Du kan benytte en energiberegner, her.

Kontakt Glassnedkeren nu og få den bedste og mest professionelle vejledning når det gælder din energirigtige vinduesløsning, der vil lune på varmeregnskabet i din bolig. Ring på Tlf.: 4495 2895 / 4026 4326 eller send os en mail på info@glassnedkeren.dk for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på energivinduer.

Tilbud på energiruder

Nåede du ikke håndværkerfradraget?

Spar hvad der svarer til momsen på nye energiruder.

Læs mere

 

Åbningstider

Tirsdag 12:00 - 17:30
Torsdag 12:00 - 17:30

Døgnvagt:

Er skaden sket, så kontakt os alle døgnets 24 timer året rundt.
Tlf: 44 95 28 95/40 26 43 26

Vi laver alt i glas

Vi leverer kun produkter af høj kvalitet, og du kan bestille glas efter mål.

Læs mere

Vi TÆNKER PÅ MILJØET

leverer løsninger, der ikke bare gavner din økonomi og dit indeklima.

Læs mere