Energiruder

Tilbud på energiruder

Spar hvad der svarer til momsen med vores energiruder

Der er godt nyt til dig, der ikke nåede at få glæde af håndværkerfradraget. Hos Glassnedkeren tilbyder vi vores kunder i første kvartal af 2015 at få leveret og monteret energiruder med en rabat, der svarer til, at du sparer momsen. Lader du os foretage en vinduesudskiftning, tilbyder vi nemlig at skære 20 procent af den samlede regning på energiruder.

Disse ruder er en både grøn og økonomisk løsning, da energiruder er op til tre gange så energieffektive som de traditionelle ”gammeldags” termoruder, der sidder rundt omkring i danske hjem.

En langsigtet investering

Energiruder er kendetegnet ved, at det inderste lag glas har en tynd metalbelægning. Dermed forbliver varmen i boligen i stedet for at sive ud af ejendommen.

Ruderne er en langsigtet investering, hvor de positive resultater hurtigt viser sig i dit varmeregnskab. Det er slut med træk og kulde fra de gammeldags termoruder, og samtidig bliver dit indeklima mærkbart forbedret.

Så vil du undgå et betydeligt energispild fra utætte vinduer, så kontakt Glassnedkeren og få monteret vores energiruder til nedsat pris.

Ring på Tlf.: 4495 2895 / 4026 4326 eller send os en mail på info@glassnedkeren.dk for yderligere information eller et uforpligtende tilbud.

Tilbud på energiruder

Nåede du ikke håndværkerfradraget?

Spar hvad der svarer til momsen på nye energiruder.

Læs mere

 

Åbningstider

Tirsdag 12:00 - 17:30
Torsdag 12:00 - 17:30

Døgnvagt:

Er skaden sket, så kontakt os alle døgnets 24 timer året rundt.
Tlf: 44 95 28 95/40 26 43 26

Vi laver alt i glas

Vi leverer kun produkter af høj kvalitet, og du kan bestille glas efter mål.

Læs mere

Vi TÆNKER PÅ MILJØET

leverer løsninger, der ikke bare gavner din økonomi og dit indeklima.

Læs mere