Energiruder efter mål

Energiruder efter mål

Besøg Glassnedkeren og se vores udvalg af energiruder efter mål

Hos Glassnedkeren er vi eksperter i energiruder efter mål. Derfor er vi garanter for, at du kan få lige den størrelse af energirude, du ønsker.

Energiruder er en god investering, da de er tre gange så energieffektive som traditionelle termoruder. Energispildet gennem en energirude bliver derfor kraftigt reduceret, hvilket gavner både din økonomi - og på den store skala - miljøet og CO2-balancen.

Hvad er en energirude?

Energivinduet er en videreudvikling og forbedring af termoruden. Den væsentligste forskel er, at det inderste lag glas er belagt med en tynd metalhinde. Denne belægning sørger for, at en større del af varmestrålingen bliver i rummet, samtidig med at lys og varme udefra stadigt uhindret kan strømme ind i huset.

Energiruder kan skæres efter mål, så de kan let indpasses i alle typer af facader.

Råd og vejledning

Rådfør dig med vores dygtige fagfolk, så vi sammen kan finde det helt rigtige vindue til dig. Vi kan tilbyde energiruder efter mål i en række forskellige anerkendte mærker.

Vores dygtige og erfarne medarbejdere står altid til rådighed, hvis du har brug for inspiration til, hvilken løsning der egner sig bedst til dit hjem. Vi påtager os alle slags opgaver, og der er således ikke en opgave, der er for stor eller lille for os.

Hvis du ønsker at vide mere omkring energiruder, er du velkommen til at kontakte os på 4026 4326. Du kan også kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Tilbud på energiruder

Nåede du ikke håndværkerfradraget?

Spar hvad der svarer til momsen på nye energiruder.

Læs mere

 

Åbningstider

Tirsdag 12:00 - 17:30
Torsdag 12:00 - 17:30

Døgnvagt:

Er skaden sket, så kontakt os alle døgnets 24 timer året rundt.
Tlf: 44 95 28 95/40 26 43 26

Vi laver alt i glas

Vi leverer kun produkter af høj kvalitet, og du kan bestille glas efter mål.

Læs mere

Vi TÆNKER PÅ MILJØET

leverer løsninger, der ikke bare gavner din økonomi og dit indeklima.

Læs mere