Energivinduer efter mål.

Energivinduer

Besøg Glassnedkeren og se vores udvalg af energivinduer

Med de rette energivinduer, kan du sikre dig mod kulden og samtidig spare masser af penge på din varmeregning. Hos Glassnedkeren er vi eksperter i energvinduer og kan derfor altid garantere dig den rette størrelse af de energiruder, du står og mangler.

Energivinduer er en rigtig god investering, da de er tre gange så energieffektive som traditionelle termoruder. Energispildet gennem en energirude bliver derfor reduceret kraftigt, hvilket gavner både din økonomi og miljøet.

Hvad er energivinduer?

Energiruder er en videreudvikling og forbedring af den traditionelle termorude, som allerede er blevet en klassiker på de danske villaveje. Men den væsentligste forskel er dog, at det inderste lag glas er belagt med en tynd metalhinde. Denne belægning sørger for, at en større del af varmen forbliver i rummet, samtidig med at lys og varme udefra stadigt uhindret kan strømme ind i huset.

Energivinduer kan laves efter mål, så de let kan indpasses i alle typer huse.

Få råd og vejledning

Hvis du rådfører dig med vores dygtige fagfolk, kan vi sammen finde det helt rigtige vindue til dig. Vi kan tilbyde energivinduer efter mål i en række anerkendte mærker inden for vinduer.

Vores dygtige og erfarne medarbejdere står altid til rådighed, hvis du har brug for inspiration til, hvilken løsning der egner sig bedst til din vindueskarm. Vi påtager os alle slags opgaver, og der er således ikke en opgave, der er for stor eller lille for os.

Hvis du ønsker at vide mere omkring energivinduer eller mangler et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 4026 4326.

Tilbud på energiruder

Nåede du ikke håndværkerfradraget?

Spar hvad der svarer til momsen på nye energiruder.

Læs mere

 

Åbningstider

Tirsdag 12:00 - 17:30
Torsdag 12:00 - 17:30

Døgnvagt:

Er skaden sket, så kontakt os alle døgnets 24 timer året rundt.
Tlf: 44 95 28 95/40 26 43 26

Vi laver alt i glas

Vi leverer kun produkter af høj kvalitet, og du kan bestille glas efter mål.

Læs mere

Vi TÆNKER PÅ MILJØET

leverer løsninger, der ikke bare gavner din økonomi og dit indeklima.

Læs mere