Energivinduer efter mål.

Glarmester i Hellerup og Gentofte

Autoriseret glarmester i dit lokalområde

Er du på udkig efter en glarmester i Hellerup eller Gentofte? Hos Glassnedkeren leverer vores kompetente, veluddannede og erfarne medarbejdere altid høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Som din glarmester tilbyder vi vores ekspertise i flere byer, og vi udfører alle opgaver inden for glarmester- og tømrerfaget.

Din glarmester i Hellerup og Gentofte

Glassnedkeren har base i Farum, men vi står gerne til rådighed i og omkring følgende byer: Gentofte, Hellerup, Espergærde, Hørsholm, Hillerød, Roskilde, Frederikssund, Ballerup, Herlev, Rødovre og Hvidovre.

Alle typer glarmester- og tømreropgaver

Hos Glassnedkeren er der ikke langt fra drøm til virkelighed. Vi tilbyder produkter specifikt tilpasset dine ønsker. Om det er montering af nye energivinduer, døre eller vinduer, at sætte dine minder i glas og ramme eller dit badeværelse eller køkken står over for en renovering, så lad os gøre din drøm til virkelighed. Vi står derfor gerne til rådighed med inspiration og fornuftige priser.

Så står du og skal bruge en glarmester i Hellerup eller Gentofte, og har du spørgsmål til hvordan vi kan løse din glarmester eller tømreopgave? Ring til os på telefon 4495 2895 / 4026 4326 eller send en mail på info@glassnedkeren.dk.

Tilbud på energiruder

Nåede du ikke håndværkerfradraget?

Spar hvad der svarer til momsen på nye energiruder.

Læs mere

 

Åbningstider

Tirsdag 12:00 - 17:30
Torsdag 12:00 - 17:30

Døgnvagt:

Er skaden sket, så kontakt os alle døgnets 24 timer året rundt.
Tlf: 44 95 28 95/40 26 43 26

Vi laver alt i glas

Vi leverer kun produkter af høj kvalitet, og du kan bestille glas efter mål.

Læs mere

Vi TÆNKER PÅ MILJØET

leverer løsninger, der ikke bare gavner din økonomi og dit indeklima.

Læs mere