Glassnedkerem leverer det rette glasværn

Glasværn

Drømmer du om en smuk trappeopsats med et gelænder af glas? Eller ønsker du at kunne kigge ud gennem en glasindhegning på din terrasse eller altan, så du kan følge med i livet nede på gaden, imens du nyder en kop kaffe? Så bestil et glasværn hos os, så leverer vi en både flot og praktisk løsning til dig.

Glasværn til terrasse, trappe eller brusekabine

Vores medarbejdere har mange års erfaring, og vi skræddersyr opgaverne efter dine behov og ønsker, om det så er glasværn til terrasse, trappe eller brusekabine. Hvis du synes glasset omkring din altan kun kan blive for tyndt, så er der også mulighed for at få hærdet eller lamineret glas, som er ekstra holdbart materiale.

Ud over glasværn leverer vi også stænkplader, glaspaneler og hylder i glas. Vi har tillige med vores egen tømrerafdeling og kommer gerne ud til dig og montere både træterrasser, døre og vinduer – kort sagt alt inden for glarmester- og tømrerfaget.

Glasværn pris

Der er ikke to tagterrasser eller brusenicher, som er ens. Så ring derfor til os for at få et uforpligtende tilbud på telefon 40 26 43 26 eller 44 95 28 95 eller send os en mail: info@glassnedkeren.dk. Du er også velkommen til at komme forbi os i butikken. Vores åbningstider er tirsdag 12:00-17:30 og torsdag 12:00-17:30.

Tilbud på energiruder

Nåede du ikke håndværkerfradraget?

Spar hvad der svarer til momsen på nye energiruder.

Læs mere

 

Åbningstider

Tirsdag 12:00 - 17:30
Torsdag 12:00 - 17:30

Døgnvagt:

Er skaden sket, så kontakt os alle døgnets 24 timer året rundt.
Tlf: 44 95 28 95/40 26 43 26

Vi laver alt i glas

Vi leverer kun produkter af høj kvalitet, og du kan bestille glas efter mål.

Læs mere

Vi TÆNKER PÅ MILJØET

leverer løsninger, der ikke bare gavner din økonomi og dit indeklima.

Læs mere