Velkommen til Glassnedkeren ApS

Glassnedkeren er en velrenommeret virksomhed, der beskæftiger sig med alle dele af glarmester- og tømrerfaget. 

Hos Glassnedkeren har vi kompetente, veluddannede og erfarne medarbejdere, der altid leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vi har specialiseret os i at levere kundetilpassede løsninger, så hvis du mangler inspiration eller et godt tilbud, er vi altid klar med professionel rådgivning og fornuftige priser.

Vore medarbejdere arbejder hårdt, engageret og kreativt for hurtigt at sætte os ind i nye opgaver og finde frem den løsning, som passer til præcis dine ønsker. Når du benytter Glassnedkeren, får du en fleksibel samarbejdspartner, der altid står klar med råd og vejledning, uanset om opgaven er stor eller lille. Vores mange år i branchen gør os i stand til at give dig kreativ sparring på din glarmester- eller tømreropgave.

Kontakt Glassnedkeren nu og hør meget mere om en virksomhed, der tager et helhjertet medansvar for dine projekter. Ring på Tlf.: 4495 2895 / 4026 4326, eller send os en mail på info@glassnedkeren.dk for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på din glarmester- eller tømreropgave.

Tilbud på energiruder

Nåede du ikke håndværkerfradraget?

Spar hvad der svarer til momsen på nye energiruder.

Læs mere

 

Åbningstider

Tirsdag 12:00 - 17:30
Torsdag 12:00 - 17:30

Døgnvagt:

Er skaden sket, så kontakt os alle døgnets 24 timer året rundt.
Tlf: 44 95 28 95/40 26 43 26

Vi laver alt i glas

Vi leverer kun produkter af høj kvalitet, og du kan bestille glas efter mål.

Læs mere

Vi TÆNKER PÅ MILJØET

leverer løsninger, der ikke bare gavner din økonomi og dit indeklima.

Læs mere