Tømrer

Lad vore dygtige medarbejdere udføre dit tømrerarbejde

Da er en full-service virksomhed, har vi naturligvis også vores egen tømrerafdeling, der dagligt udfører alle former for tømreropgaver. Så har du brug for nye energivinduer, en træterrasse eller skal du have lagt nyt gulv, så er det helt rette valg.

Vores team af veludannede medarbejdere har stor erfaring med montering af døre, vinduer, gulve og køkkener. Vi har specialuddannede håndværkere, der er eksperter inden for gulvlægning, døre og vinduesmontering, gipsarbejde, samt reparation af eksisterende konstruktioner. Med andre ord; alle opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget.

Skal du have nyt køkken eller blot udskiftet enkelte elementer i det gamle, så er perfekt for dig. Vi har stor erfaring med montering af alle typer køkkener lige fra komplette køkkenløsninger til hjælp med tilskæring af bordplader eller problemer med gør-det-selv køkkener.

Så står du og mangler en tømrer, er vi klar med førsteklasses håndværkere, der sætter en ære i at udføre et solidt stykke tømrerarbejde.

Kontakt nu og få den bedste og mest professionelle vejledning når det gælder dit tømrerarbejde. Ring på Tlf.: eller send os en mail på for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde.

Tilbud på energiruder

Nåede du ikke håndværkerfradraget?

Spar hvad der svarer til momsen på nye energiruder.

Læs mere

 

Åbningstider

Tirsdag 12:00 - 17:30
Torsdag 12:00 - 17:30

Døgnvagt:

Er skaden sket, så kontakt os alle døgnets 24 timer året rundt.
Tlf: 44 95 28 95/40 26 43 26

Vi laver alt i glas

Vi leverer kun produkter af høj kvalitet, og du kan bestille glas efter mål.

Læs mere

Vi TÆNKER PÅ MILJØET

leverer løsninger, der ikke bare gavner din økonomi og dit indeklima.

Læs mere